Trondenesdagene 2020

Og så var Trondenesdagene plutselig og litt for tidlig over, MEN vi klarte å ha festival i 7 dager!

Dette er ordene til festivalsjef Maria-Daniela Raasch, og beskriver godt den følelsen vi som museum sitter med, nå i etterkant av festivalen. Hun skriver videre "TAKK til de fantastiske folkan på Trondenes Historiske Senter, de fabelaktige musikerne, lyd&lys-mennene og foredragsholderne, de engasjerte frivillige, alle gode kollegaer og til alltid tilgjengelige Harstad kulturhus som solgte billetter for oss." 

Vi på Trondenes Historiske Senter ønsker å rette en takk til festivalsjefen for et nydelig samarbeid i en årrekke. Det gjorde vondt å avlyse de siste to arrangementene på den siste festivaldagen, men det var det riktige å gjøre med tanke på smitteutviklingen i Harstad kommune. Maria, du har en vanvittig bra kompetanse på å skape opplevelser med kvalitet som treffer rett i hjertet, og vi gleder oss til å være med på planleggingen av Trondenesdagene 2021. 

De som kjøpte billetter til festivalen vil motta følgende melding fra Harstad Kukturhus, som var ansvarlig for billettsalget:

"Dagens to arrangementer under Trondenesdagene avlyses! På grunn av økt smitte av Covid-19 i Harstad avlyses foredraget "Skip, kors og et esel - hva forteller kalkmaleriene i Trondenes kirke?" og konserten med Knut Erik Sundquist & Bjørn Andor Drage. Billetter kjøpt på nett blir automatisk refundert. På grunn av stor pågang vil det kunen ta 1-2 uker før pengene er tilbake på den kontoen du brukte da du kjøpte billettene. Vær obs på at refusjonen vil kunne legge seg tett opp til kjøpsdato på bankutskriften. Hvis billettene ble helt eller delvis betalt med gavekort vil beløpet tilbakeføres til gavekortet. Hvis billetten er kjøpt over disk, eller du har øvrige spørsmål, ber vi om at du sender en e-post til post@harstadkulturhus.no. Vi beklager de ulempene dette medfører."

Nyhetsarkiv

Sommerjobb som stuert / servitør?

Bli med på et sommereventyr på verdens eldste seilende skonnert. 

Sommerjobb på et unikt museum og galleri?

Trastad Samlinger søker en museumsvert i sommer med praktiske ferdigheter. Er det deg? 

Sommerjobb i Salangen?

Vi har ledige stillinger som museumsverter og drifts-og vedlikeholdsassistenter på Regionmuseets avdeling på Sjøvegam, Salangen.

Ledig stilling som maskinpasser

Vi søker en maskinpasser uten høydeskrekk til seilskuta «Anna Rogde». Ny søknadsfrist 25.april. 

Brudeferd fra Bjarkøy til Egge

"Anna Rogde" inviterer til seilas i Tore Hunds kjølvann

Utstillingen 1000 år med plog, kors og sverd er åpen igjen

Hovedutstillingen på Trondenes Historiske Senter er åpen etter en lengre periode med stengt gitter. 

God påske

Åpningstider Trondenes Historiske Senter, kafé, utstillinger og administrasjon.

Stengt galleri Trastad Samlinger

Galleriet på Trastad Samlinger holder stengt frem til ny utstilling åpner siste uken i mai 2021.

Samisk måned - digitalt

Digital formidling med ekstra fokus på samisk historie, sagn, klær og gjenstander i hele februar!

Unik samarbeidsavtale

Veteranforbundet SIOPS og skonnerten "Anna Rogde" går nye muligheter i møte.